Tudnivalók a fotózásról

Higgy magadban, hisz te is csodálatos vagy!

A fotózások a seregélyesi stúdiómban történnek. 

A munkafolyamat időtartama kb. 1,5-2 óra.
Igyekszem az ügyfeleimnek természetes és egyedi hangulatot teremteni egy olyan kellemes környezetben, ahol változatos felvételek készülnek, és ahol a fotózás egy szép és örök emlék marad. 

A ruházat nagyon fontos, javaslom, hogy 2-3 szettet hozz magaddal a fotózásra.

A stúdióban, illetve ha az idő engedi, a műhelyemhez tartó csodaszép kertben is készülhetnek felvételek.

Különböző egyedi termékek állnak rendelkezésre a világ vezető gyártóitól, melyek személyesen megtekinthetők a fotózás napján a stúdióban, illetve a fotózás előtti személyes találkozás is tökéletes módja annak, hogy átbeszéljük a felmerülő kérdéseket. Ezt követően pontosítjuk a részleteket a ruházattal, árakkal, képek átadásával kapcsolatosan.

A fotózás időpontját hogy lefoglald, nem kell mást tenned, vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben, vagy keress telefonon.

Miután megtaláltuk a legmegfelelőbb időpontot, 15.000,-Ft előleg átutalásával tudod biztosítani magadnak a megbeszélt időpontot. Ez a díj nem visszatérítendő, de teljes mértékben levonódik a csomag végső árából. Az időpont módosítása természetesen kisebb intervallumon belül lehetséges.

A képek 2-3 héttel a fotózást követően kerülnek átadásra.

Gondos odafigyeléssel válogatom ki a fotózás során készült képek közül a legjobbakat, és az utómunka során tökéletesítem őket. 5-30db kép kerül átadásra, a választás lehetőségét rád bízom.

Ezután a stúdiómban valamint egy online, jelszóval ellátott galériában is lehetőség nyílik a művészi nyomtatott képek megtekintésére. Ezek a fényképek nyomtatott és digitális formában (pendrive-on ) is átadásra kerülnek.

Minden nyomtatáshoz kiváló minőségű papírt használok a hosszú élettartam érdekében. 

Az ellenérték kiegyenlítése a képek megtekintése és a csomag kiválasztása után történik. Az egyedi nyomtatványok, albumok és képtartó dobozok 3-6 héten belül kerülnek átadásra.

Minden általam készített fényképet, amely a saját weboldalamon, az Instagram vagy a Facebook oldalamon látható, a megrendelő engedélyével használok.

A fotózási díjak, a nyomtatási árak és az üzleti irányelvek nem vitathatók.

Új az instagramon